Roata Soarelui de la Costinesti a fost mutata la Timisoara pe post de Roata Craciunului! ”Si voua vi se pare putin penibil, nu-i asa?”

Adrian Lulciuc, consilier local PNL in Consiliul Local Timisoara, a descoperit ca roata panoramica a primarului Dominic Fritz, prezentata ca fiind marea surpriza a Targului de Craciun din acest an, este, de fapt, roata din Parcul de distractii de la Costinesti.


Cu alte cuvinte, Sun Wheel a fost transformata de administratia USR-ista a Timisoarei in Christmas Wheel. Aceasta descoperire a fost „lansata” in spatiul public la cateva ore dupa ce fostul primar liberal Nicolae Robu a criticat decizia de a se amplasa un ringhispil in Piata Revolutiei, intre doua cladiri emblematice ale orasului de pe Bega.

Si voua vi se pare putin penibil, nu-i asa? Poate dl primar s-a hotarat in cele din urma sa isi faca iarna car si vara sanie, de vreme ce „surpriza” de Craciun se numeste Roata Soarelui (Sun Wheel). Sau o fi vreun slogan care sa ne aduca in atentie ca nici iernile nu mai sunt ce au fost odata. Poate ca din zambetele copiilor care oricum nu au alte modalitati de distractie in Timisoara, va mai rasari un pic soarele si in orasul nostru atat de frumos, dar atat de prost administrat,” spune Adrian Lulciuc. (Mara Ion)

Leave a Reply