Iulius Town Timisoara: Vino la „Winter in MY TOWN” sa te bucuri de spiritul Craciunului! Atmosfera de poveste si muzica live (P)

Cel mai vesel targ de iarna, „Winter in my TOWN”, te asteapta si in acest final de saptamana in ansamblul mixt Iulius Town cu muzica live, preparate delicioase, distractie si o atmosfera de poveste.


Luna cadourilor a debutat cu voie buna si motive de distractie si asa va continua la Iulius Town. Daca vrei sa intri in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna, vino in acest final de saptamana la targul „Winter in my TOWN”, din parcarea cladirii de birouri United Business Center 0.

Roata Panoramica, food trucks cu preparate delicioase, casute cu bunatati de sezon, autodrom si carusel rotativ cu lanturi sunt doar o parte dintre atractiile de aici. In plus, in pauzele de la distractie, poti sa dai fuga pana la scena, sa te bucuri de muzica live.

Sambata, ritmurile pline de energie vor rasuna din boxe de la ora 18, pe muzica mixata de DJ BELU. Muzica traditionala si cantece de iarna reintrepretate vor canta si Roxana Chirita, Sebastian Subtire, Mona Lisa, Radu Sufan si Camelia Florea.

Duminica, de la ora 11, este timpul pentru teatru de papusi. Prichindeii sunt asteptati la demisol, in zona Splend’or, la piesa „Miuriel, micuta vrajitoare”. Spre seara, copiii care doresc sa ii spuna lui Mos Nicolae ce viseaza sa primeasca in ghetute au ocazia sa il intalneasca in Atrium, in intervalul orar 16 – 19. Idei variate de cadouri pentru prima dintre cele mai asteptate sarbatori, Sf. Nicolae, pot fi gasite si la targul tematic organizat in zona Iulius Expo pana pe 6 decembrie.

Duminica, de la ora 16, pe scena de la targ vor urca cei mai talentati prichindei de la Studioul de Balet Alexandra Coca. Alte momente muzicale si colinde au pregatit si Ramona Orosanu si elevii de la Incubatorul de Arte.

Sarbatorile de iarna inseamna cantece si dansuri traditionale, care vor fi aduse pe scena „Winter in my TOWN” de Ansamblul Akademika Banat „Tinerii de Foc”, Akademika Banat Chorus Universitatea Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, Mircea Cartisorean, Theea Ploscariu si de Grupul de Colindatori din Faget. De la ora 19, Ingrid va incheia seara cu cele mai frumoase cover-uri si cantece de iarna interpretate in stil de jazz.

Campania „’Tis the season to be ECO” continua pana pe 11 decembrie, iar din acest final de saptamana infrumusetam hartia pe care tu o donezi pentru a fi reciclata. Te asteptam cu orice tip de hartie uzata la centrul de colectare amplasat in parcarea portocalie, sub hipermarketul Auchan, iar pentru gestul tau te vom premia. In urmatoarele trei weekend-uri, cei mici sunt invitati sa dea o noua viata hartiei, la atelierele de creatie din zona Intersport. Sambata si duminica, de la ora 15 la 18, copiii vor realiza decoratiuni speciale pentru bradul de Craciun.

„Winter in my TOWN” este deschis zilnic pana pe 8 ianuarie 2023, de luni pana vineri, intre orele 16 – 22 si sambata – duminica, intre orele 12 – 22. (I.P.)

Leave a Reply