Judecatoarea Adriana Stoicescu, un nou editorial viral! „Votam de 30 de ani hotii doar pentru ca mai poleesc cate un acoperis de biserica”

Mistuita de dorul unei Romanii care se ne faca mandri in fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie, judecatoarea Adriana Stoicescu, de la Tribunalul Timis, revine in spatiul public cu un nou editorial critic la adresa atitudinii mioritice a celor ce, de 30 de ani, voteaza hoti la conducerea tarii.


Ca de obicei, cand este vorba despre textele curajoase ale incomodului judecator banatean, editorialul lansat pe Facebook in urma cu doua ore se viralizeaza rapid, fiind citit si apreciat, deja, de peste 200 de persoane. Iar numarul celor ce se simt reprezentati de textele Adrianei Stoicescu creste exponential cu fiecare ora.

„Romania nu stie daca mai e o tara. Daca mai are un popor. Pare a fi o colonie uitata, de la maginea imperiului, de care isi aduc aminte mai marii stapani, din cand in cand, pe la vreun eveniment. Suntem o colonie si nu e vina nimanui. Doar a noastra. Votam de 30 de ani hotii doar pentru ca mai poleesc cate un acoperis de biserica si ne mai dau si noua cate un oscior de ros. A furat, dar a si facut, maica, nu-i asa?”, spune Adriana Stoicescu, in ciuda faptului ca este monitorizata, la fiecare iesire in public, atat de Inspectia Judiciara, cat si de membrii unei asociatii a magistratilor intesata de procurori militari.

„Daca ii spunem “La multi ani” de 1 decembrie, am putea sa o iubim in fiecare zi… Ce ar fi sa incepem de azi?’, este indemnul patriotic venit din partea fostei presedinte a Tribunalului Timis, la finalul unui text pe care-l puteti savura pe pagina sa de socializare. (G.I.)

Leave a Reply