The Lawyer European Awards. O casa de avocatura din Romania, desemnata Firma de Avocatura a Anului din Europa de Sud-Est

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei, in cadrul The Lawyer European Awards, organizata de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer. Laureatii editiei 2022 a premiilor The Lawyer European Awards au fost anuntati, la Londra, in 29 noiembrie 2022, in prezenta a 250 de avocati si consilieri juridici din Europa, iar premiul a fost inmanat reprezentantilor firmei – Florentin Tuca (Managing Partner) si Robert Rosu (Partner), prezenti la gala din capitala Angliei si Regatului Unit al Marii Britanii.


Ceremonia, considerata una dintre cele mai prestigioase ale industriei juridice, recompenseaza firmele de avocatura cu performante deosebite, precum si liderii care, prin decizii strategice si management vizionar, au avut un aport semnificativ in evolutia si dezvoltarea business-ului in ultimele 12 luni.

In cadrul editiei din acest an au fost acordate 25 de premii, castigatorii fiind desemnati de un juriu format din 63 de avocati si consilieri juridici.

Lista nominalizarilor pentru premiul Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei a inclus 7 jucatori regionali, deopotriva firme independente si internationale. Potrivit anuntului The Lawyer, castigatorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Tuca Zbarcea & Asociatii, membrii juriului fiind impresionati de calitatea mandatelor si lista de clienti, precum si de implicarea avocatilor firmei intr-o suita de actiuni de voluntariat si proiecte de responsabilitate sociala.

„Fara vorbe mari, suntem mandri ca am castigat acest premiu, unul dintre cele mai ravnite trofee ale serii. Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei ne plaseaza alaturi de cele mai puternice firme de avocati din regiune si reprezinta o recunoastere a profesionalismului intregii noastre echipe si performantelor remarcabile obtinute intr-o perioada marcata de numeroase incertitudini si framantari.

Multumesc prestigioasei publicatii The Lawyer pentru aceasta distinctie, ma declar recunoscator partenerilor si clientilor nostri pentru excelentele colaborari din aceasta perioada si transmit un calduros „jos palaria!” tuturor coechipierilor mei carora le dedic acest trofeu”, a declarat Florentin Tuca.

Marcand o premiera la nivel local, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a adjudecat cinci trofee The Lawyer in decursul anilor. Astfel, in 2010, la Berlin, era desemnata „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani”. Peste alti doi ani, Florentin Tuca devenea primul avocat roman distins cu trofeul „Managing Partner-ul Anului in Europa”, in cadrul unei ceremonii organizata la Monte Carlo. In 2014, juriul The Lawyer avea sa acorde Tuca Zbarcea & Asociatii titlul de „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, performanta repetata si in 2016. Iar in 2022, firma condusa de Florentin Tuca si Gabriel Zbarcea primeste cea mai inalta distinctie din regiune, plasand Tuca Zbarcea & Asociatii in topul celor mai premiate firme de avocatura din Europa de Sud-Est. (I.P.)

NOTA: Lista completa a firmelor nominalizate si castigatorilor premiilor The Lawyer European Awards este disponibila pe site-ul publicatiei britanice – https://www.thelawyer.com/event/european-awards/

Leave a Reply