Inovatie de iarna in Parcul Craciunului de la Timisoara! Seara de seara, artistii locali vor sustine momente muzicale LIVE in Laboratorul Craciunului

Zona incalzita pentru spectacole, patinoar acoperit si food market protejat de ploaie si zapada, toate acestea sunt disponibile de marti pentru timisoreni, la Parcul Craciunului, care se deschide de marti, la Muzeul Satului Banatean. Intrarea este gratuita, la fel accesul la patinoar, precum si la atelierele si spectacolele zilnice pentru copii, anunta organizatorii.


Evenimentul organizat de Consiliul Judetean Timis ajuns la cea de-a doua editie vine si cu un nou concept vizual inedit. Pentru patinoarul de 500 mp au fost pregatite efecte speciale, iar zecile de luminite vor intregi atmosfera festiva.

In Laboratorul Craciunului, zona incalzita pentru spectacole, vor avea loc seara de seara, incepand cu ora 20,30, momente muzicale LIVE din seria de showcase-uri MUZICON.

„Ne propunem ca anul acesta sa sustinem artistii locali care vor veni in fata publicului cu sesiuni de muzica live si concerte. Avem incredere in potentialul lor, suntem dornici sa ii promovam si incurajam timisenii sa guste si altceva decat artistii mainstream care vin punctual, pe onorarii substantiale. Mai ales in contextul Capitalei Europene a Culturii, pe langa organizarea si finantarea evenimentelor din Programul Cultural, avem datoria de a crea conditiile necesare pentru ca viata culturala a comunitatii sa se dezvolte”, a spus Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Programul complet al Parcului Craciunului se gaseste pe www.parculcraciunului.ro. Accesul la Muzeul Satului Banatean se poate face fie folosind cursa regulata a STPT, dar si cu un autobuz pus la dispozitia celor interesati, care va pleca de langa parcarea Modex din centrul Timisoarei.

Parcul Craciunului va fi deschis timp de trei saptamani, din 6 decembrie pana pe 27 decembrie, in intervalul orar 17 – 22. (I.P.)

Foto: arhiva

Leave a Reply