Falsa politista, saltata de ofiterii DGA in timpul unui flagrant. Femeia se prezenta „comisar sef” si promitea angajari in MAI

O femeie care s-a dat drept comisar de politie a fost prinsa in flagrant in timp ce lua mita. Aceasta promitea angajari in Ministerul de Interne.


Initial, femeia, care este acum acuzata de trafic de influenta, si-ar fi insusit in fals calitatea de comisar sef de politie in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov. Astfel, a convins o persoana sa ii dea suma de 2.000 de euro pentru a-i facilita angajarea in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, in functia de agent de politie.

Potrivit comunicatului transmis de Directia Generala Anticoruptie, inculpata a primit o prima transa de peste 1.000 de euro. A fost prinsa insa in momentul in care primea si restul de bani, pâna la 2.000 de euro. 

Denuntatorul a fost chiar persoana careia femeia i-a solicitat suma de bani pentru angajare.

Femeia i-a dat asigurari pagubitului ca 300 de euro ar fi ajuns deja la un alt functionar public din MAI care ar fi facilitat angajarea.

Femeia acuzata de trafic de influenta a fost retinuta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentata magistratilor de la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply