O femeie din Iasi a incercat sa jefuiasca o banca, inarmata doar cu o foarfeca. A fost retinuta de politisti si dusa la audieri

O femeie a fost retinuta si condusa la politie pentru audieri, dupa ce, azi-dimineata, a intrat intr-o banca din municipiul Iasi si, sub amenintarea unei foarfece, a solicitat unei functionare sa ii dea bani, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Ia


In urma incidentului, nicio persoana nu a fost ranita, iar femeia a fost scoasa pe usa de functionarii sucursalei bancare, potrivit Agerpres.

“In jurul orei 12,00, politistii Sectiei nr. 2 Politie au fost sesizati despre faptul ca o femeie a intrat intr-o unitate bancara de pe raza municipiului Iasi, a scos o foarfeca si a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasa din incinta unitatii bancare de angajati. In urma incidentului nu au rezultat victime omenesti”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Conform sursei citate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au efectuat cercetari in vederea identificarii persoanei si luarii masurilor legale care se impun, aceasta fiind depistata de politistii Sectiei nr.1 Politie Iasi si condusa la audieri.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistata in zona cartierului Canta din municipiul Iasi. (V.E.)

Leave a Reply