ALERTA. Un autocar din Timis cu 33 de pasageri la bord s-a rasturnat pe o sosea din Arad. S-a activat planul rosu de interventie

Un autocar inmatriculat in Timis, care transporta 33 de pasageri, s-a rasturnat, in aceasta seara, pe o sosea din judetul Arad, la iesirea din localitatea Buteni. Autoritatile au activat imediat Planul rosu de interventie, au transmis reprezentantii ISU.


Au fost trimise la locul accidentului mai multe echipaje de descarcerare ale pompierilor, 10 ambulante si autospeciala de transport personal. In ajutor au fost chemati si pompieri din judetul Timis.

Din primele informatii exista cinci victime, care necesita ingrijiri medicale. Autocarul este rasturnat pe partea stanga, la un metru adancime, intr-un sant.

”Testarea cu aparatul alcooltest a soferului a indicat ca acesta nu consumase alcool”, au spus reprezentantii IPJ Arad.

Sambata, 10 decembrie, in jurul orei 19, prin 112, a fost sesizat un accident rutier pe D.J. 792/C, in afara localitatii Buteni. Un autocar in care se aflau 33 de persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile, la iesire din localitatea Cuied spre localitate Buteni.

Este activat planul rosu de interventie pentru ca este posibil sa avem 33 de victime. Intervin forte si mijloace ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vasile Goldis al judetului Arad cu: o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala pentru transport personal si victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanta C si 9 ambulante tip B).

Din ordinul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, ISU Timis a dislocat 3 ATPVM si 3 EPA tip B”, transmite ISU Arad. Interventia este in dinamica, spun reprezentantii ISU Arad. (V.E.)

Leave a Reply