Parcul Craciunului de la Muzeul Satului Banatean este deschis inclusiv in zilele de 26 si 27 decembrie

Cei mai multi dintre timisenii care au ales sa petreaca timp la Parcul Craciunului au facut-o impreuna cu familia. Pe parcursul celor doua saptamani de la deschidere, o multime de copii, parinti si bunici au venit sa descopere spectacolul feeric oferit de Parcul Craciunului si au (re)descoperit cu aceasta ocazie si Muzeul Satului Banatean, un spatiu incarcat de cultura si traditie. Trebuie spus ca Parcul va ramane deschis si in zilele de Craciun, pana pe 27 decembrie, in intervalul orar 17-22.


Parcul Craciunului este singurul festival de iarna cu zona incalzita pentru spectacole, patinoar acoperit si food market protejat de ploaie si zapada.

Patinoarul de 500 de metri patrati este accesibil gratuit atat copiilor, cat si adultilor.

De asemenea, in fiecare dupa-amiaza au loc ateliere si spectacole pentru copii, iar de la ora 20,30 scena muzicala alternativa ofera momente LIVE din seria de showcase-uri MUZICON. Programul complet al Parcului Craciunului se gaseste pe www.parculcraciunului.ro.

Accesul la Muzeul Satului Banatean se poate face folosind cursa regulata a STPT, dar si cu un autobuz pus la dispozitia celor interesati, care pleaca de langa parcarea Modex din centrul Timisoarei.

Finantat de Consiliul Judetean Timis, Parcul Craciunului este o sarbatoare a comunitatii timisene la care si-au adus aportul sase institutii de cultura: Muzeul Satului Banatean Timisoara, Muzeul National al Banatului, Muzeul National de Arta Timisoara, Teatrul pentru Copii si Tineret „Merlin”, Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis, impreuna cu Biblioteca Judeteana Timis „Sorin Titel”. (I.P.)

Leave a Reply