O politista din Timisoara, ranita in urma unui accident rutier! Femeia se afla in autospeciala politiei, insotind un suspect de furt, in timp ce masina a fost izbita de un taxi

O masina a Politiei Locale Timisoara a fost implicata, sambata seara, intr-un accident de circulatie provocat de o soferita de taxi. Evenimentul s-a produs la intersectia strazii Michelangelo cu bulevardul I.C. Bratianu si a fost filmat de o camera de supraveghere.


Pe inregistrarea video se poate vedea cum taximetrul intra in intersectie, pe culoarea verde a semaforului, si izbeste in plin autospeciala Politiei Locale, care a trecut pe rosu, dar avea semnalele luminoase in functiune. Vizibilitatea soferitei de taxi a fost obturata de un troleibuz, care circula pe banda 1 a strazi si a reusit sa opreasca la timp pentru a evita impactul cu masina Politiei Locale.

In urma impactului, a rezultat ranirea soferitei taximetrului si a politistei care facea parte din echipajul Politiei Locale. Viteza cu care se deplasa autospeciala era justificata, spun surse din cadrul anchetei, intrucat politistii insoteau un individ suspect de furt, care era condus la Sectia 1 Politie pentru a fi audiat.

“In data de 07.01.2023, in jurul orei 23,05, politistii Biroului Rutier Timisoara au fost solicitati sa intervina la un accident rutier petrecut la intersectia bulevardului I.C. Bratianu cu strada Michelangelo din municipiul Timisoara, soldat cu ranirea a doua persoane.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca in evenimentul rutier au fost implicate o autospeciala a Directiei Politiei Locale Timisoara si un autoturism de taxi. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca, un barbat, in varsta de 45 de ani, a condus o autospeciala a Directiei Politiei Locale Timisoara pe bulevardul I.C Bratianu, iar la intersectia cu strada Michelangelo a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului electric, avand in functiune semnalele luminoase, si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, in varsta de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revolutiei, aceasta intrand in intersectie pe culoare verde a semaforului electric. In urma impactului a rezultat ranirea conducatoarei auto si a unei femei, in varsta de 55 de ani, pasagera in autospeciala Directiei Politiei Locale Timisoara. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

In acest caz a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier. (V.E.)

Leave a Reply