CCIA Timis: Sesiune de informare a agentilor economici privind legislatia in domeniul securitatii la incendiu (P)

Programul CCIA Timis pentru anul 2023 de informare a agentilor economici cu privire la reglementari europene si nationale in diferite sectoare de activitate, organizat in colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, debuteaza cu un seminar de instruire a angajatorilor privind modificarea Ordinului pentru aprobarea normelor metodologice intrat in vigoare la data de 27.12.2022.


In data de 17 ianuarie 2023, orele 10 – 12, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22), Sala Banat (et.I), Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis organizeaza seminarul-dezbatere cu tema:

AVIZAREA SI AUTORIZAREA DE SECURITATE LA INCENDIU SI PROTECTIA CIVILA A CONSTRUCTIILOR

Evenimentul se desfasoara intr-o maniera interactiva, sub forma de intrebari si raspunsuri, pentru a crea un cadru unitar de aplicare a noilor NORME SPECIFICE PRIVIND AVIZAREA SI AUTORIZAREA DE SECURITATE SI PROTECTIE CIVILA, de catre reprezentantii operatorilor economici si de toti factorii care contribuie la proiectarea, verificarea si executarea constructiilor.

Vor fi abordate teme precum:

Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si autorizarii privind securitatea la incendiu;

Notiuni fundamentale privind apararea impotriva incendiilor;

Aplicarea noilor norme metodologice privind avizarea si autorizarea de securitate la incendiu si protectie civila;

Dificultati intalnite la solicitarea si obtinerea avizului / autorizatiei de securitate la incendiu;

Intrebari si raspunsuri.

Seminarul va fi sustinut de lt.col. ing. Cosacu Catalin, sef Inspectia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis.

Termen de confirmare a participarii: 16 ianuarie 2023.

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare care se regaseste accesand link-ul: https://cciat.ro/formular/index.php?cdx=9sj

Detalii suplimentare la tel. 0372185 285, 0720 444 121, e-mail: lbarbu@cciat.ro, dna Laura Barbu, consultant cameral. (I.P.)

 

Leave a Reply