Violonistul Andre Rieu si cea mai mare orchestra privata din lume, cinci concerte consecutive la Cluj-Napoca. Artistul a acceptat inca o reprezentatie, la cererea publicului (P)

Cu peste 30.000 de bilete vandute intr-un timp record pentru patru concerte consecutive programate intre 1 si 4 martie 2023, la BT-Arena din Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului Laishoo Events impreuna cu artistul André Rieu au gasit solutia pentru a programa data celei de-a cincea reprezentatie din dorinta de a acoperi numarul mare de cereri din partea publicului.


Astfel, concertul cu numarul 5 va avea loc in data de 28 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19,30. Persoanele care nu doresc sa piarda sansa de a lua parte la spectacolele maestrului André Rieu isi pot achizitiona biletele disponibile in reteaua Eventim.ro.

Maestrul André Rieu va urca pe scena salii BT-Arena din Cluj-Napoca, timp de cinci zile, pe 28 februarie, 1, 2, 3 si 4 martie 2023 alaturi de Johann Strauss Orchestra, cea mai mare orchestra privata din lume. Concertul grandios face parte din cadrul turneului mondial al anului 2023 si va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente concertistice din Romania.

Si de aceasta data, artistul care a facut muzica clasica accesibila milioanelor de oameni din intreaga lume si a transformat valsul intr-o senzatie internationala, le va oferi spectatorilor o noua experienta muzicala de neuitat. Concertele romantice si vesele sustinute de André Rieu includ compozitii de muzica clasica, valsuri, muzica de film si opera, dar si melodii pop care au cucerit publicul din intreaga lume.

Pe muzica lui André Rieu zeci de mii de spectatori prezenti pe stadioane au vibrat si s-au leganat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, in timpul pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate in Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung anual la peste jumatate de milion de oameni.

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube depasesc cu mult peste 1 miliard de vizualizari; aproape 9 milioane de fani din intreaga lume il urmaresc pe Facebook. Intre cele 40 de milioane de albume vandute, cel mai recent album, lansat in 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflandu-se in primele 10 pozitii ale topurilor internationale.

Turneele lui André Rieu depasesc in mod regulat turneele mai multor vedete pop si rock din lume. Concertele sale garanteaza audientei o seara extraordinara pentru intreaga familie. Reintalnirea publicului cu muzica lui André Rieu reprezinta, de asemenea, un rasfat vizual; incepand cu intrarea celebrului violonist si a muzicienilor sai prin multime, la momentul urcarii pe scena si a inceperii concertului, pana la costumele fastuoase sau la ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare melodie in parte.

André Rieu se bucura de aprecierea unui numar impresionant de fani din tara noastra. In 2015, artistul a sustinut 7 concerte sold-out, in Piata Constitutiei din Capitala, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului”. La concertele din Piata Constitutiei a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori si a scris o pagina importanta in istoria concertelor din Romania, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015″.

La numai un an distanta André Rieu a sustinut alte doua concerte sold-out in aceeasi locatie, cu peste 25.000 de spectatori, iar in 2019, cu putin timp inainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sala BT Arena, epuizand toate biletele. Dupa seria de 4 concerte sold-out, sustinute in acel an, la Cluj-Napoca, iata ca André Rieu a inclus Romania in programul turneului mondial al anului 2023.

André Rieu nu este doar pentru o seara, ci pentru o viata intreaga!

Leave a Reply