Educatie si distractie pentru copii, la Iulius Town Timisoara: proiectii educative despre „Misterele Oceanelor” si teatru de papusi (P)

Iulius Town a pregatit pentru cei mici noi experiente captivante. Pana pe 29 ianuarie, copiii vor face cunostinta, in domul amenajat in Atrium, cu animale subacvatice, vor descoperi imagini din adancul marilor, vor invata cat de important este sa protejeze natura si sa recicleze. Duminica, pe 29 ianuarie, sunt invitati la teatru de papusi, unde il vor cunoaste pe „Iedul cu trei capre”. Nu uitati nici ca magazinele inca afiseaza reduceri la o multime de articole si este cel mai potrivit moment pentru o sesiune de shopping.


Iulius Town a pregatit pentru micii exploratori un nou proiect educational. De aceasta data, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani pot descoperi „Misterele Oceanelor” prin intermediul unor proiectii video, ce au loc pana pe 29 ianuarie, in domul amenajat in Atriumul Iulius Mall.

Spectacolul urmareste aventura a doi pestisori care lupta sa-si salveze reciful de corali si care, astfel, ii invata pe micii spectatori informatii interesante despre „casa” lor. In drumul lor, acestia se vor intalni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pesti, pisici de mare etc. Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cat de important este sa protejeze natura si sa recicleze, iar la finalul proiectiei va fi si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Intrarea la proiectii este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se fac la numarul de telefon 0790.431.733. Fiecare proiectie dureaza maximum 40 de minute. Spectacolele au loc zilnic pana duminica, de la ora 10.00 pana la ora 20.00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii.

De asemenea, duminica, 29 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la o sesiune de teatru de papusi, in piateta Splend’Or din Iulius Mall. Alaturi de marionete, copiii vor face cunostinta cu „Iedul cu trei capre”, iar distractia este garantata.

Cat timp micutii invata prin activitati altfel, este timp pentru vizite prin magazinele din Iulius Mall, mai ales ca Winter Sale continua cu promotii incredibile. Insa, nu rata nici Targul de Antichitati din zona Octogon, care aduce laolalta oameni pasionati de cultura, istorie si conservarea valorilor si pune la dispozitia publicului piese cu povesti incantatoare. (I.P.)

Leave a Reply