CCIA Timis: Prima editie 2023 a Salonului Industriei Usoare, unde sunt asteptate peste 50 de firme din intreaga tara (P)

Salonul Industriei Usoare inaugureaza calendarul expozitional al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis pentru anul 2023.


Astfel, in perioada 8 – 12 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste o noua editie a Salonul Industriei Usoare, eveniment traditional in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, o gala a tendintelor modei in sezonul iarna-primavara 2023.

Peste 50 de firme din intreaga tara, producatori si comercianti, vor expune spre vanzare, la preturi promotionale, o gama diversificata de articole de imbracaminte, tricotaje, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi, articole de artizanat, decoratiuni hand made.

Totodata, Salonul Industriei Usoare ofera ocazia de a alege cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day!

Ca la toate editiile anterioare, Targul de Produse Traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica intre orele 10 – 18. Intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply