Doi politisti au ajuns la spital, dupa ce un sofer beat nu a oprit la semnal si a intrat in plin in autospeciala cu care s-a incercat blocarea sa pe sosea

Trei persoane au fost ranite, azi-noapte, dupa ce un sofer care consumase alcool si substante interzise nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit o autospeciala de politie. Accidentul a avut loc pe Soseaua Colentina, din Capitala. Doua dintre victime se aflau in autospeciala de politie, iar a treia era pasager in masina soferului fugar, transmite News.ro.


La data de 12 februarie a.c., in jurul orei 23,45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducator de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducatorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului si a incercat sa se sustraga, continuandu-si deplasarea. In acest context, politistii au pornit in urmarirea acestuia, solicitand totodata sprijin colegilor aflati in proximitatea zonei prin intermediul statiei emisie-receptie. In momentul in care a ajuns pe Sos. Colentina, la intersectia cu strada Cremenita, a intrat in coliziune cu o autospeciala de politie”, relateaza Brigada de Politie Rutiera.

Soferul autospecialei si pasagerul din autospeciala de politie, precum si pasagerul din autovehiculul urmarit, au fost raniti.

Conducatorul autovehiculului urmarit a fost identificat in persoana unui barbat in varsta de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum si cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenta unei substante interzise in organism.

In acest context, conducatorul autovehiculului a fost dus la sediul INML in vederea prelevarii de mostre biologice.

Cercetarile sunt continuate de catre Brigada Rutiera, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in a avut loc evenimentul si pentru luarea masurilor legale. (V.E.)

Leave a Reply