Un nou seminar la CCIA Timis: Noutati legislative in domeniul igienei si sanatatii publice. Proceduri. Contraventii. Sanctiuni (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, in colaborare cu Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis organizeaza, marti, 28 februarie 2023, in sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis, cu incepere de la ora 11, un seminar de informare, avand ca tema: Noutati legislative in domeniul igienei si sanatatii publice. Proceduri. Contraventii. Sanctiuni.


Vor fi dezbatute aspecte care vizeaza:

  • Masuri de inspectie privind conditiile igienico-sanitare pentru domeniul HoReCa in contextul Timisoara Capitala Culturala Europeana – ultimele noutati legislative ing. Sorin Popescu – inspector superior in cadrul Serviciului de Control in Sanatate Publica

  • Conditiile de avizare si circuite igienico-sanitare in unitatile publice alimentare, unitatile de invatamant publice si private etc  – ultimele noutati legislative – conf. univ. dr. Salomeia Putnoky – medic primar igiena in cadrul compartimentului de Evaluare a Factorilor de Risc din Mediul si Viata in Munca.

  • Problematica examinarilor si cursurilor privind notiunile de igiena din unitatile comerciale – ultimele noutati legislative – asist. univ. dr. Ionut Capraru – medic sef din cadrul Departmentului de Supraveghere in Sanatate Publica si Presedinte al Comisiei de Examinare

Taxa de participare: 150 lei pentru firmele membre si de 250 lei pentru companiile care nu sunt membre CCIAT.

Detalii si inscrieri: tel. 0372 185 285 sau e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian.
Termen de inscriere: 24.02.2023

(Impact Press)

Leave a Reply