Team UP and Run 2023, Planetariu, teatru de papusi si spectacol de lumini cu drone sunt highlight-urile saptamanii la Iulius Town Timisoara (P)

Tinerii se intalnesc aici cu prietenii, cei mici au parte de evenimente desprinse din basme, familiile vin pentru sesiuni de shopping, unii au job-ul aici, altii vin sa se relaxeze sau doar sa se bucure de o cina. Iulius Town ii aduce impreuna pe timisorenii de toate varstele.


Weekend-ul acesta, sportivii sunt asteptati la Team UP and Run, pasionatii de experiente au parte de concerte in aer liber, iar cei care vor sa se bucure de arta sunt asteptati la o expozitie de fotografie.

In continuare are loc teatrul de papusi, iar Planetariul este deschis pentru calatorii intergalactice. Iulius Town este partenerul Timisoara 2023, iar incepand din acest weekend, aici au loc si o serie de evenimente cultural-artistice.

Ziua a inceput sa creasca, vremea se incalzeste, asadar este momentul sa incepi sesiunile de jogging in aer liber. Daca ai nevoie de un push ca sa te apuci de sport, vino la Team UP and Run, la Iulius Town!

Sambata, 18 februarie 2023, de la ora 09, va incepe competitia, unde cei inscrisi trebuie sa urce 10 etaje din cladirea United Business Center (UBC) 1, sa coboare si sa predea stafeta celor care vor trece prin parcul Iulius Gardens si vor urca 11 etaje in UBC 2, iar la coborare vor da stafeta altei echipe care o sa continue competitia sportiva, urcand 15 etaje in UBC 3. Intreg concursul se desfasoara in ansamblul Iulius Town, traseele fiind gandite astfel incat concurentii sa parcurga un circuit antrenant.

Tot de sambata aceasta incepe si o expozitie de fotografie, unde timisorenii vor putea vedea, prin lentila lui Constantin Duma, imagini din perioada decembrie 1989 – martie 1990. „Libertate, te iubim! Ori invingem, ori murim!” este titlul expozitiei temporare de fotografie, care poate fi vazuta pana pe 31 martie, in piateta MY Town. De la ora 19 va avea loc vernisajul expozitiei, dar si un concert sustinut de Cedry2k, Dani Tobe, DOXA, DJ K-lu.

Pana duminica, in Atrium, este prezent si Planetariul, care ii plimba pe curiosi in excursii intergalactice, iar teatrul de papusi il duce pe Jack si Vrejul de fasole, de la ora 11.

Tot in acest weekend, la Iulius Town incepe District23 – The Showcase, eveniment din cadul Timisoara 2023. Sambata, de la ora 19.00, cei prezenti se vor bucura de concerte, dar si de un spectacol de lumini cu 150 de drone, concerte sustinute de artisti locali si nationali, precum Grasu XXL, Dj Kuky, Victor Stan si Bibanu’ x Bandy.

Duminica este pentru pasionatii de muzica dance, pentru ca incepand cu ora 17, pe scena din Lake Plaza vor urca mai multi artisti: Dj Allia b2b dj Mokko, Dj B. Mike, Dj Gratian M. Denis si IST. (I.P.)

 

Leave a Reply