Iulius Town, partener principal Timisoara 2023 – Capitala Culturala Europeana: sambata – spectacol unic cu drone (P)

Din acest weekend, Timisoara devine unul dintre orasele simbol ale Europei, fiind a doua metropola din Romania care primeste titlul de Capitala Europeana a Culturii.


Manifestarile au inceput, iar timp de trei zile vor avea loc o varietate de evenimente inaugurale in mai multe zone din oras. O parte dintre acestea se vor desfasura la Iulius Town, unul dintre partenerii principali ai Timisoara 2023.

Spectacol de lumini cu 150 de drone, dar si momente artistice vor completa atmosfera efervescenta de la Iulius Town.

Situat intr-o zona usor accesibila, la doar cateva minute de mers pe jos de centrul orasului, ansamblul mixed-use este un loc preferat deja de timisoreni pentru a-si petrece timpul liber.

Inca de la inaugurare, Iulius Town a devenit parte din comunitatea timisoreana, fiind un catalizator intre publicul larg si evenimentele educativ – culturale, iar sustinerea Timisoara Capitala Europeana a Culturii in 2023 este un pas firesc in relatia de simbioza creata intre public si proiect.

Acces gratuit la District23 The Showcase si Sound of Light

In parcul Iulius Gardens va avea loc, sambata si duminica, District 23, un eveniment pilot, unde mai multi artisti nationali si locali vor performa.

In prima zi, pe 18 februarie, la Iulius Town va avea loc si un spectacol de lumini inedit – Drone Light Show, iar 150 de drone vor survola cerul in tandem, creand pentru spectatori un joc de lumini inedit, dar si imagini dinamice. District 23 este un concept creat de Flight Festival, Vest Fest si Magnetic Festival.

Circuitul evenimentelor din cadrul Timisoara 2023, continua si in interiorul Iulius Town, unde se desfasoara proiectul de debut al Asociatiei Imago Dei.

In cadrul Sound of Light, doua pianine pictate si iluminate de artisti plastici din Timisoara si Arad, urmarind motto-ul oficial al Timisoara 2023 – „Shine your light”, sunt expuse in zona Atrium si Intersport. Sambata si duminica, elevi ai Liceului de Arta „Ion Vidu” din Timisoara, dar si alti pianisti cu background-uri diferite vor „lumina” prin talentul lor, in intervalul orar 13.00 – 19.00.

Iulius Town este unul dintre partenerii principali care vor face acest an memorabil pentru Timisoara si pentru toti cei care vor participa la evenimente. (I.P.)

Leave a Reply