Parada modei penale, prin centrul Timisoarei. Hot capturat de politistii locali, la putin timp dupa ce a dat o “teapa” vestimentara la un magazin

Politistii locali aflati in patrulare, astazi, in zona centrala a Timisoarei, au observant, in jurul orei 12.30, o persoana care ducea in mana un umeras cu o geaca si o bluza, iar la observarea patrulei a incercat sa grabeasca pasul.


Politistii locali au banuit ca este ceva suspect, motiv pentru care l-au oprit si l-au identificat in persoana lui D.C., de 48 de ani, cu domiciliul in Timisoara.

Barbatul a declarat ca ar fi primit hainele de la un magazin din Piata Victoriei. Politistii locali au luat insa legatura cu reprezentanta societatii comerciale, care a declarat ca, intr-adevar, bunurile provin din magazinul sau, dar ca acestea au fost sustrase cu putin timp in urma de cel depistat de politistii locali.

De altfel, in magazin se mai afla o persoana care a observat cum barbatul a iesit cu hainele din magazin fara a le plati. Suspectul a fost predat politistilor de la Sectia 1 Timisoara pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply