INFORMARE: Aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea planului “PUZ – ZONA MIXTA DE AGREMENT, SPORT si LOCUIRE – REMETEA MARE” (P)

Aceasta informare este efectuata de BOJINESCU-ROSTESCU ION si sotia BOJINESCU-ROSTESCU ALEXANDRA AURA, cu domiciliul in municipiul Timisoara, judetul Timis, email ionutbojinescu@yahoo.com, care intentioneaza sa solicite la ABA Banat aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea planului „PUZ – ZONA MIXTA DE AGREMENT, SPORT si LOCUIRE – REMETEA MARE”, CF nr. 407655, judetul Timis.


Acest plan va fi o extindere a zonei functionale. Ca rezultat al functionarii planului vor rezulta ape uzate menajere.

Pana la realizarea extinderii retelei de canalizare a localitatii Remetea Mare, pentru prezentul PUZ se propune un sistem individual adecvat pentru colectarea apelor uzate menajere in doua bazine vidanjabile.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 21.02.2023. (Beneficiar)

Leave a Reply