VIDEO Trupa Cargo sarbatoreste 20 de ani de la aparitia hit-ului „Daca ploaia s-ar opri”, la Sala Palatului din Bucuresti

Trupa Cargo sarbatoreste 20 de ani de la aparitia hit-ului „Daca ploaia s-ar opri”, vineri, la Sala Palatului. Pe langa single-ul „Daca ploaia s-ar opri”, formatia a pregatit un playlist dedicat baladelor trupei in show-ul intitulat „Balade Rock”, potrivit site-ului Salii Palatului, relateaza Agerpres.


Bilete se pot achizitiona de la Sala Palatului la preturi cuprinse intre 100 de lei si 220 de lei.

Formatia Cargo a fost infiintata de Adi Barar, la Timisoara, in anul 1985. De-a lungul anilor, in cadrul formatiei au avut loc mai multe schimbari de componenta, formula actuala fiind Adrian „Baciu” Igrisan (voce/chitara), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionut Carja (clape) si David Cristian (chitara).

In 2015, membrii trupei Cargo au primit Ordinul Cultural in Grad de Cavaler de la presedintele Klaus Iohannis – „pentru contributia deosebita la promovarea muzicii rock in Romania si imbogatirea patrimoniului acestui gen muzical” – si au devenit cetateni de onoare ai orasului Timisoara.

Chitaristul si compozitorul Adi Barar, fondator al trupei rock Cargo, a murit in 8 martie 2021, la varsta de 61 de ani, dupa ce a fost confirmat cu COVID si era internat in stare grava pe Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply