Traficanta de droguri, retinuta de politistii locali in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara. Cazul va fi inaintat procurorilor DIICOT

Politistii locali aflati in patrulare, vineri, in zona centrala a orasului au observat, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, o persoana cazuta la pamant, pe jumatate inconstienta. La verificarea acesteia, s-a stabilit ca se numeste F.N., are 25 de ani si este din Timisoara.


In urma controlului corporal sumar asupra tinerei s-a stabilit ca aceasta avea in buzunarul borsetei o folie din aluminiu care continea substante vegetale susceptibile a avea proprietati psihoactive pe care a declarat ca le-a primit de la o prietena.

Femeia a refuzat ajutorul medical, intre timp revenindu-si, motiv pentru care a fost adusa la sediul Politiei Locale pentru a se intocmi documentatia in vederea transmiterii cazului catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea continuarii cercetarilor conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply