Fostul senator Ionut Nasleu, ofertat sa se implice in reconstructia PRM Timis. Medicul sirian Aboultef Gassan ar putea ceda conducerea filialei unui roman din Austria

Desi are la activ o condamnare la inchisoare in dosarul SMS-ului penal trimis jurnalistului Dragos Bota, fostul director al pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, inca sta bine la capitolul imagine publica. Acest aspect este confirmat si de oferta pe care a primit-o, zilele trecute, de la activistii politici care tin in viata filiala PRM Timis de a prelua conducerea organizatiei.


Atuurile lui Ionut Nasleu sunt nationalismul pe care-l clameaza ori de cate ori are ocazia, relatia apropiata pe care a avut-o cu fondatorul partidului, Corneliu Vadim Tudor, dar si de faptul ca, in 2008, a fost validat ca senator PRM, in locul defunctului Valentin Dinescu.

Oferta de a prelua fraiele organizatiei politice banatene – care la alegerile din 2020, pentru sefia CJ Timis, a adunat doar 2553 de voturi, adica un procent de 0,99% – au venit atat din partea presedintelui PRM Timis, medical de origine siriana Aboultef Gassan (foto, dreapta), cat si din partea liderului PRM Timisoara, Gheorghe Marinescu.

„Intr-adevar, am primit aceasta oferta tentanta, de a reintra in politica, dupa ce am plecat din PNL, insa pot sa va spun ca am declinat-o. In schimb, l-am propus pe un roman care-si iubeste tara, nationalist pozitiv, ca si mine, care traieste in Austria si ar fi dispus sa se implice in aceasta reconstructie. De ce am refuzat? In primul rand, am demarat o afacere cu palinca Obrejana, pe care doresc sa o promovez, mai cu seama ca avem cereri tot mai mari de la restaurante de lux din tara si din afara.

Apoi, inca am probleme cu justitia care pot fi invocate de adversarii nostri politici, chiar daca dosarul deschis, nu demult, de DNA este la un pas de clasare. In cazul in care conducerea actuala a PRM Timis va fi de acord sa-l sustina, la viitoarele alegeri locale, pe Florin Vaida, maramuresean care traieste in Austria, sunt convins ca reconstructia PRM va incepe din Banat”, ne-a declarat Ionut Nasleu.

Contactat pentru a-si spune opinia despre aceasta perspectiva, Gheorghe Marinescu, liderul PRM Timisoara, ne-a transmis ca deja a inceput demersurile pentru planificarea unei intalniri cu potentialul candidat la presedintia PRM Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply