Sediul central al BNR, evacuat! Pompierii au intervenit urgent pentru a identifica sursa de fum care a “inundat” cladirea

Sediul Bancii Nationale a fost evacuat, azi, din cauza fumului care a umplut cladirea. Potrivit ISU Bucuresti, in cladire s-a produs o degajare de fum la un generator de curent electric.


„Intervenim ca urmare a unei sesizari privind degajare de fum la sediul BNR. Din informatiile preliminare rezulta ca, in urma unei intreruperi in alimentarea cu energie electrica in zona respectiva, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, care au eliberat emisii de gaze (fum)”, potrivit ISU Bucuresti.

Nicio persoana nu a fost ranita in incident, iar pompierii au verificat toate incaperile cladirii. „Am avut o pana de curent si in urma penei de curent au pornit generatoarele automate de energie care sunt alimentate pe motorina. Unul dintre generatoare, care nu a mai fost utilizat de foarte multa vreme, a scos fum.

Nu a fost un incendiu, dar a scos fum si pana s-a identificat sursa fumului unii din colegi au iesit afara. Nu a fost o evacuare completa a cladirii. Au venit apoi pompierii si lucrurile au intrat in normal in 20 de minute. Nu a fost nevoie de o interventie a pompierilor pentru ca a revenit curentul si s-a stins generatorul”, a declarat Dan Suciu, purtator de cuvant al BNR. (I.P.)

Leave a Reply