Perchezitii la inca o primarie din Timis! Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice, cercetari in rem pentru mai multe infractiuni

Dupa ce, nu in urma cu trei saptamani, politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis au descins la sediul Primăriei Varias, ieri a venit randul Primaria Ohaba Lunga sa fie vizitata de oamenii legii. Astfel, o echipa de investigatori a descins, marti dimineata, in birourile primarului, viceprimarului si a mai multor functionari.


Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro, citat de Ziua de Vest, ca perchezitile au fost incuviintate de catre un judecator, dupa ce a fost deschis un dosar penal in rem pentru mai multe infractiuni.

Dosarul vizeaza deocamdata doar fapte si nu persoane, au precizat sursele de mai sus si nu este exclus ca o data cu avansarea anchetei, sa fie puse sub acuzare si persoane.

Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au ridicat din birouri mai multe documente. Avand in vedere ca ancheta este la inceput, anchetatorii s-au ferit sa dea amanunte despre acest caz. Nu este pentru prima data cand Primaria Ohaba Lunga este vizata de anchete ale procurorilor si politiei. (V.E.)

Sursa: ziua de vest

Leave a Reply