Probleme pentru Dan Stoicanescu, inspectorul sef al IPJ Arad! O autospeciala de politie aflata in misiune s-a rasturnat intre Arad si Sagu

Numit in functia de inspector sef la IPJ Arad doar in urma cu 3 luni, comisarul sef Dan Stoicanescu, care a condus o perioada si IPJ Timis, pare sa se confrunte cu probleme de autoritate in relatia cu politistii din judetul vecin, in conditiile in care mandatul sau este erodat de atitudinea ostila a ofiterilor care si-au dorit un sef din propriul inspectorat, nu adus din alt judet.


Spre ghinionul sau, incidentele se tin lant, in ciuda masurilor impuse de tandemul managerial Dan Stoicanescu – Florin Turnagiu, cel de-al doilea, inspector sef adjunct adus tot de la IPJ Timis.

Astfel, o autospeciala apartinand IPJ Arad s-a rasturnat, ieri dupa-amiaza, la iesire din localitatea Sagu, spre Arad, dupa ce un autoturism i-a taiat calea.

Autospeciala avea semnalele acustice si luminoase in functiune in momentul in care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arad, evenimentul rutier a avut loc in momentul in care autospeciala de Politie a efectuat o manevra de depasire, iar autoturismul din fata a virat la stanga. Soferul masinii care a efectuat virajul la stanga a fost amendat pentru neasigurare la schimbarea directiei de mers.

Astazi (ieri, n.n.), in jurul orei 17,36, prin 112, a fost sesizat un eveniment rutier fara victime, in care a fost implicata o autospeciala de politie a IPJ Arad. Din primele cercetari s-a stabilit ca autospeciala se deplasa pe DN 69, in interiorul localitatii Sagu, avand semnalele acustice si luminoase in functie, iar in timpul efectuarii unei manevre de depasire, autoturismul din fata a virat la stanga, pentru a intra pe o strada laterala.

In urma coliziunii, autospeciala de politie s-a rasturnat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca niciuna dintre persoanele implicate nu consumase alcool. Conducatorul autoturismului a fost sanctionat contraventional cu amenda, pentru neasigurare la schimbarea directiei de mers”, a transmis biroul de presa al IPJ Arad. (V.E.)

Sursa foto: glasul aradului

Leave a Reply