Ziua Nationala a Irlandei, sarbatorita si la Timisoara! Receptie oficiala organizata de Ambasada Irlandei in Romania, in colaborare cu CCIA Timis

Ambasada Irlandei in Romania sarbatoreste Ziua Nationala a Irlandei, pentru prima data in afara capitalei, la Timisoara. Evenimentul este organizat in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si marcat printr-o receptie oficiala care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, in data de 17 martie, Ziua Sfantului Patrick, patronul spiritual al Irlandei.


Au fost invitati reprezentanti ai elitei afacerilor timisene, oficiali ai administratiei publice locale si ai serviciilor deconcentrate din teritoriu, corpul diplomatic acreditat la Timisoara, personalitati ale mediului universitar si de cultura, colaboratori ai CCIAT, mass media.

Evenimentul se inscrie in agenda de lucru comuna a celor doua institutii, convenita cu prilejul intalnirii E.S. Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei in Romania, cu presedintele CCIA Timis, Florica Chirita, ce a avut loc la sediul CCIAT, in 25 mai 2022.

Inaltul diplomat a fost insotit de o delegatie de afaceri formata din Alexandru Aionitoaei, Market Adviser al Enterprise Ireland – Biroul Praga si din Presedintele si membri ai Consiliului de Conducere a Asociatiei de Afaceri Romania-Irlanda (R.I.B.A.).

Actiunile stabilite pentru anul trecut s-au derulat cu succes si s-au bucurat de aprecierea unanima a oamenilor de afaceri timiseni participanti.

Astfel, in perioada 14-16 iunie 2022, o delegatie de afaceri alcatuita din directori de spitale si clinici medicale private si de stat din Timisoara a participat, in conditii de gratuitate oferite de Enterprise Ireland, la Forumul Global de Sanatate de la Dublin.

De asemenea, companii timisene din sectorul agribusiness au participat la Targul de Agricultura desfasurat la Dublin, intre 18-21 septembrie 2022.

Informatii suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

(Impact Press)

Leave a Reply