Echipa de volei CSM Lugoj rateaza trofeul Challenge Cup! Italiencele de la Reale Mutua Fenera Chieri au invins si la Timisoara

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a pierdut, miercuri, la Timisoara, trofeul european Challenge Cup, dupa ce a fost invinsa de formatia italiana Reale Mutua Fenera Chieri si in mansa retur din finala competitiei. CSM Lugoj a jucat in premiera o cupa europeana.


Fenera Chieri a castigat cu scorul de 3-0, pe seturi 25-21, 25-21, 25-18, dupa ce in tur s-a impus cu acelasi scor, pe seturi 25-15, 28-26, 25-17.

Voleibalistele de la CSM Lugoj au fost aplaudate la scena deschisa de fanii care au umplut sala timisoreana si care le-au felicitate la final, in pofida ratarii trofeului.

Pana la ultimul act al Challenge Cup, CSM Lugoj a eliminat echipele Jedinstvo Stara Pazova in semifinale (3-2 si 3-0), Asterix Avo Beveren in sferturi (3-2 si 3-1), respectiv pe Kairos Ponta Delgada, in optimi (dublu 3-0).

In acest sezon, tot in premiera, CSM Lugoj a cucerit si Supercupa Romaniei.

In competitie a evoluat si Rapid Bucuresti, care nu a trecut insa de faza optimilor, cu AJM FC Porto (2-3 si 3-2, plus set de aur).

(I.P.)

Leave a Reply