O reglare de conturi intre doua clanuri tiganesti din Timisoara a dus la moartea a 5 persoane! Tragedia s-a petrecut pe o strada din Strasbourg

O reglare de conturi intre doua clanuri tiganesti din Timisoara a degenerat, marti seara, pe o strada din orasul Strasbourg, intr-o tragedie care a ingrozit toata Franta. Dupa o urmarire ca-n filme pe rue du Rhin-Napoléon, in districtul Port-du-Rhin din Strasbourg, masinile in care se aflau combatantii oroginari din Romania s-au tamponat, una izbindu-se de un copac, cealalta – rasturandu-se pe plafon.


In urma teribilului accident, au murit pe loc Banari Carpaci (foto, stanga), sotia si sora acesteia, iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au incetat din viata si Saban Stancu (foto, dreapta) si sotia. La locul accidentului au fost trimise un numar mare de mijloace de salvare – 57 de pompieri la bordul a 26 de vehicule.

In timp ce trupurile victimelor se aflau inca pe drum, acoperite cu un cearsaf alb, rudele s-au inghesuit in spatele cordoanelor de politisti, pentru a-si striga durerea si mania. Conform presei din Franta, s-ar fi auzit chiar si impuscaturi.

Conform primelor cercetari, accidentul s-a produs intre doua autoturisme BMW, un model X5 si un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. La originea tragediei din orasul Strasbourg, dupa cum rezulta din probe si marturii, stau doua familii de tigani din Timisoara, una cu domiciliul in orasul francez, unde s-a petrecut drama, iar a doua din Kehl, localitate aflata in nordul Germaniei. Cert e ca ambele tabere se aflau in relatii de rudenie, protagonistii principali, Banari Carpaci si Saban Stancu, fiind cumnati, dupa cum a dezvaluit Vocea Timisului.

Se pare ca totul a pornit de la un conflict mai vechi, in sensul ca Saban Stancu (Kehl) i-ar fi reprosat lui Banari Carpaci (Strasbourg) ca, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de inchisoare, pentru ca l-a bagat intr-o combinatie cu autoturisme, care ar fi avut o provenienta dubioasa.

Dupa cum spun martorii evenimentului, imediat dupa eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului sau o suma de bani, drept despagubire, dar acesta a refuzat. Asa ca, dupa o serie de live-uri pe Facebook, care nu au facut decat sa inflameze si mai mult spiritele, fostul puscarias a decis sa-i faca o vizita datornicului, tocmai la domiciliul sau din Strasbourg. (V.E.)

Leave a Reply