Incident la bordul unui avion care urma sa aterizeze la Timisoara! Un om de afaceri italian, retinut de fortele de ordine

Un om de afaceri italian a facut un scandal monstru intr-un avion care urma sa aterizeze pe aeroportul din Timisoara. Barbatul s-a enervat pentru ca nu a fost lasat de catre insotitorul de zbor sa foloseasca toaleta. Cei doi au avut un schimb dur de replici, in urma caruia a intervenit si politia.


Episodul nu a fost trecut cu vederea de compania aeriana, care i-a interzis barbatului sa mai foloseasca serviciile firmei.

Italianul spune ca a adormit in timpul zborului si s-a trezit abia atunci cand a fost anuntata aterizarea. Acela a fost momentul in care s-a ridicat si a vrut sa mearga urgent la toaleta din cauza unor probleme grave de sanatate.

Acesta a fost oprit, insa, de insotitorul de zbor, care i-a comunicat ca nimeni nu are voie sa se ridice inainte de aterizare, scrie Realitatea.NET.

Personalul aeronavei a fost nevoit sa apeleze la politie. Individul a fost initial retinut, dupa care a fost eliberat. (I.P.)

Leave a Reply