Interlopul din Constanta care i-a amenintat pe mascatii de la Actiuni Speciale, trimis in judecata de procurori, in stare de arest preventiv

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Andrei Valentino Stefan, barbatul care recent a blocat o actiune a luptatorilor SAS Constanta, folosind injurii la adresa acestora.


Astfel, acesta a fost dat pe mana judecatorilor constinteni pentru patru infractiuni de ultraj precum si pentru savarsirea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.

Profil de bombardier

Andrei Valentin Șerban, zis Valentino, are 32 de ani si nu este la prima confruntare cu politistii. El are un cazier bogat.

Un barbat din Constanta a fost zilele trecute protagonistul unei intamplari pe care nu o anticipa. Crezand ca toata strada este a lui, el a injurat in trafic un sofer care-i facea disperat semne sa se dea din drum.

La volan insa era un politist care se afla impreuna cu colegii sai, ”mascati”, intr-o misiune. Chiar si asa, individul a continuat sa fie agresiv, fiind potolit in cele din urma de oamenii legii.

Incidentul s-a intamplat pe Bulevardul Tomis din Constanta si a fost surprins de unul dintre martori.

“Au claxonat, au iesit, i-au zis: Du-te pe trecere, nu merge pe aici. Şi el a inceput sa-i injure, sa-i scuipe, asa. Se credea smardoi. Ca isi ia telefonul, ca suna, ca cunoaste, ca face”, a spus Bogdan, martor al evenimentelor.

Desi se potolise la un moment dat, barbatul a intrat intr-un restaurant si a continuat sa profereze injurii oamenilor legii. El a fost incatusat si scos cu forta din local.

Retinut pentru ultraj

“Dupa ce a fost emis mandat de aducere de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si in urma administrarii probatoriului, procurorul de caz a dispus retinerea, pentru 24 de ore a individului care a adresat amenintari si injurii “mascatilor” sub aspectul savarsirii a patru infractiuni de ultraj si a infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Constanta. De asemenea, a fost sanctionata contraventional, in baza Legii nr. 61/1991, cu amenda in valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care injura pe filmarea aparuta in spatiul public”, a precizat vineri seara Sindicatul Europol.

Individul este o mai veche cunostinta a politiei, cu condamnari la inchisoare din motive violente.

”La finalul anului 2020, a fost implicat intr-un alt scandal in trafic, unde s-a lasat cu bataie si amenintari cu cutitul. Nu-i lipsesc din palmares nici scandaluri cu topoare si bastoane telescopice, cand situatia putea degenera dramatic”, potrivit observatornews.ro.

Sindicalistii Europol au publicat, miercuri seara, imagini de la scandalul provocat de barbatul din Constanta care a amenintat ”mascatii”.

”De Ziua Internationala a Femeii, acest pacalici ne arata cat este de important sa ai o femeie in viata ta. Nu neaparat pentru a o iubi si pretui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan sa nu ajunga politistii la tine dupa ce ai strigat dupa ei (…) Asa ca stimabile doamne si domnisoare, mare atentie la pacalicii si mascaricii din preajma voastra”, au transmis sindicalistii. (V.E.)

One thought on “Interlopul din Constanta care i-a amenintat pe mascatii de la Actiuni Speciale, trimis in judecata de procurori, in stare de arest preventiv

  1. Felicitari procurorului de caz pentru decizia luata! Andrei Valentin Stefan a primit ce-i este cuvenit. Aceasta masura a statuat dreptatea, aratand ca nu exista loc pentru violenta si ultraj in societate. Toate persoanele sunt egale in fata legii si toti trebuie sa se supuna principiilor de drept. Aceasta masura l-a invatat pe Andrei Valentin Stefan o lectie importanta si speram ca in viitorul apropiat sa inteleaga ca protestele trebuie sa fie respectuoase si sa nu-i puna pe altii in pericol.

Leave a Reply