Noutati la Expo Mobila Timisoara: O compania din Spania va prezenta modelul de canapele cu care, in 2016, la Paris, a castigat Premiul de Inventivitate (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la prima editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei, Expo Mobila Timisoara, organizata in perioada 06 – 09 aprilie 2023, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.


Expo Mobila Timisoara se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier, cat si firmelor contractante.

Expo Mobila Timisoara reuneste producatori romani si importatori recunoscuti din domeniu, din judetele Arad, Cluj, Iasi, Satu-Mare si Timis, interesati sa se promoveze pe piata locala si/sau sa identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo Mobila Timisoara vor putea fi vazute si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii, bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele si fotolii, biblioteci, saltele, decoratiuni pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie, altele.

Noutati prezente la prima editie din acest an:

La standul reprezentantei unei firme producatoare din Spania, publicul va putea admira, testa, dar si achizitiona o multitudine de modele modulare de canapele, fotolii si coltare, care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomanda si aplicatie. Este o afacere de familie, cu o experienta de 50 de ani in domeniul producerii si comercializarii pieselor de mobilier, prezenta in 70 de tari din intreaga lume, pe piata romaneasca intrand la sfarsitul anului 2022. Toate produsele comercializate sunt produse premium, cu garantie pe viata pentru structura si o calitate a materialului 6/6 la nivel international.

La Expo Mobila Timisoara, compania va fi prezenta cu modelul Indy, care, in 2016, la Paris, a castigat Premiul de Inventivitate in materie de canapele, precum si cu modelul Korinto, un produs propriu, patentat, care are posibilitatea de a alege si regla duritatea sezutului atat electric cat si mecanic.

Compania a pregatit pentru publicul timisorean si o multitudine de surprize, cum ar fi transportul si montajul gratuit pentru produsele achizitionate, reduceri generoase de pana la 35%, valabile doar pe perioada expozitiei;

O alta noutate care merita evidentiata este prezenta mobilierului de gradina, adevarate opere de arta, realizate ca hobby de un medic timisorean care a transformat aceasta pasiune intr-un business de mare succes, obtinand si finantare europeana. Vor putea fi admirate si achizitionate piese inedite pe piata autohtona, combinatie perfecta intre lucrul manual si utilaje computerizate. Materialele folosite sunt lemn stratificat, lemn structural – material care confera caldura si confort, stilurile abordate fiind specifice din Australia, Noua Zeelanda, Coreea de Sud, Staele Unite ale Americii. Mobilierul realizat, de exterior dar si de interior, se adreseaza persoanelor care doresc un produs trainic, pentru o perioada lunga de timp, care sa dureze timp de mai multe generatii.

Publicul larg dar si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care sa le trezeasca interesul pentru Expo Mobila Timisoara:

Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design;

Gama variata de mobilier pentru apartament sau casa la curte;

Mobilier la preturi de producator, potrivita pentru toate bugetele;

Consiliere in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18.

Intrarea este libera.


Informatii suplimentare la tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo.

(Impact Press)

Leave a Reply