Un roman a fost ales primar intr-un orasel din Florida, SUA! Brokerul Adrian Petrila l-a invins pe fostul primar, dupa o campanie electorala foarte dura

Adrian Petrila, un barbat de origine romana in varsta de 44 de ani, a fost ales primar al orasului american St. Pete Beach din Florida, statiune estivala cu aproape 9.000 de locuitori, dupa ce l-a invins la urne pe contracandidatul sau, democratul Alan Johnson, edilul care a condus orasul timp de doua mandate.


Dupa o campanie aprinsa si alegerile care i-au urmat, noul primar al St. Pete Beach, republicanul Adrian Petrila, a fost investit in functie pe 28 martie, potrivit thegabber.com.

Adrian Petrila (foto 2, stanga) a depus juramantul si le-a multumit locuitorilor si alegatorilor, dar si sotiei sale „pentru ca a suportat trei luni un sezon electoral foarte greu”.

„Cred ca St. Pete Beach este unul dintre cele mai bune locuri de trait din lume, iar impreuna nu putem decat sa il facem mai bun”, a spus Petrila, citat de Adevarul. St. Pete Beach este locul unde se afla legendarul hotel Don CeSar si populara plaja Pass-a-Grille, dar si cartiere rezidentiale. Tocmai de aceea, multi rezidenti se opun dezvoltarii intense a plajelor, sperand sa pastreze caracterul de oras mic, iar ambii candidati au promis in campanie ca acesta este scopul lor.

„Protejarea St. Pete Beach, pentru a nu deveni urmatoarea Clearwater Beach”, a spus Petrila despre motivul pentru care a intrat in cursa pentru primarie.

The Gabber a prezentat si o fisa biografica a primarului din St. Pete Beach, Adrian Petrila.

Adrian Petrila s-a nascut in Romania, in urma cu 44 de ani. In 1991 a emigrat din Romania, impreuna cu parintii sai, in Hollywood, Florida. In 1995 a inceput cursurile Universitatii din Florida de Sud. A absolvit cu o diploma in psihologie. Si-a cunoscut sotia, Irina, in urma cu 10 ani, la un eveniment al Camerei de Comert. „A fost cel mai bun lucru de la acea intalnire”, a marturisit Adrian Petrila.

Irina si Adrian s-au casatorit si s-au mutat la St. Pete Beach in 2018. Timp de 21 de ani, actualul primar a lucrat ca broker in domeniul imobiliar.

Dupa investirea ca primar, Adrian Petrila a marturisit ca doreste sa analizeze, sa revizuiasca si sa actualizeze Planul general al orasului si a venit cu propunerea de a aduce un moratoriu asupra „constructiilor la scara larga”. (I.P.)

Leave a Reply