Program special de sarbatori, la Piata Volanta Stadion din Timisoara. „Am prelungit cu o zi programul de functionare”, anunta directorul SC Piete SA

Societatea Piete S.A. Timisoara anunta ca vine in sprijinul producatorilor si timisorenilor, in perioada Sarbatorilor Pascale. Astfel, programul de functionare pentru Piata Volanta Stadion din Timisoara este prelungit pentru ca toti cei interesati, clienti si producatori, sa aiba posibilitatea sa beneficieze de cele mai bune conditii si de cele mai proaspete produse.


,,Am decis ca programul in Saptamana Mare, la Piata Volanta Stadion din Timisoara sa fie prelungit cu o zi. Astfel, daca in mod normal este deschisa miercuri si sambata, in aceasta saptamana este deschisa si vineri.

Ne dorim ca timisorenii sa aiba posibilitatea sa cumpere produse proaspete, produse de calitate pentru masa de Paste. In acelasi timp, stim ca e o perioada aglomerata si pentru producatori, motiv pentru care am prelungit cu o zi orarul de functionare”, a precizat directorul general al societatii, Mirel Pop.

Astfel, programul de functionare pentru Piata Volanta Stadion, in Saptamana Mare, este: miercuri, vineri si sambata, intre orele 5 si 18.

Va reamintim ca in Piata Volanta Stadion din Timisoara sunt aproximativ 300 de producatori din vestul tarii, a caror oferta este diversificata: legume, fructe, lapte si produse lactate, produse din carne, miere si produse apicole, produse conservate sau flori. (I.P.)

Leave a Reply