Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, primarul Timisoarei a ciocnit oua rosii cu copiii de la Centrul de Zi Sfantul Nicolae

Copiii care vin la Centrul de Zi Sfantul Nicolae au avut parte, sambata, de un oaspete de vaza, in persoana primarului Timisoarei, Dominic Fritz. El a ciocnit oua cu cei mai mici, dar si cu adolescentii care cauta suport acolo pentru a-si rezolva problemele.


Unii sunt de-o schioapa. Altii, acusi adolescenti. Fiecare cu o poveste dificila. Sunt cei 60 de copii care vin la Centrul de Zi Sfantul Nicolae. Copii care au trait deja pe strada sau provin din familii problematice.

Am impartit cu ei bucuria sarbatorilor impreuna, a ciocnirii primelor oua rosii si a cadourilor. Copiii au confectionat decoruri, au decorat centrul si au pregatit o minunata serbare de Pasti”, a anuntat Fritz, citat de Ziua de Vest

La Centru, copiii sunt ajutati de angajatii Directiei de Asistenta Sociala a Primariei.

”Centrul e a doua casa pentru ei. Aici isi fac temele, invata, se joaca, citesc, canta, deseneaza, fac sport si primesc suportul emotional si psihologic de care au nevoie sa razbeasca. Pentru a deveni copii puternici care isi ating visele. De aceea suportul colegilor mei de la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara conteaza asa de mult pentru ei. Faptul ca vin la Centru este garantia ca nu abandoneaza scoala”, a mai scris edilul-sef. (I.P.)

 

 

Leave a Reply