VIDEO Din cauza unui loc de parcare, o soferita din Arad a luat pe capota o tanara si este la un pas sa o calce cu masina

O femeie, proprietara unui loc de parcare, a avut o disputa cu o soferita care a parcat locul ei, iar in urma conflictului – prima a fost impinsa cu masina, luata pe capota, aruncata pe jos si, apoi, la un pas sa fie calcata cu autovehiculul.


Potrivit Special Arad, care a publicat si o inregistrare a evenimentelor, intamplarea a avut loc pe 4 aprilie, in jurul orei 16. Sursa citata sustine ca victima i-a atras atentia soferitei sa nu isi mai parcheze masina pe locul ei de parcare atunci cand vine in zona, iar intre cele doua persoane a pornit un conflict verbal.

In acel moment, victima a sunat la 112 ca sa ceara ajutor pentru rezolvarea situatiei si s-a asezat in spatele masinii pentru ca soferita sa nu poata sa plece. Pentru ca soferita nu se oprea, femeia s-a dat la o parte insa s-a asezat apoi in fata masinii. Soferita a demarat si a luat-o pe capota pe victima, iar apoi a accelerat, conducand cu victima pe capota cativa metri, inainte sa puna o frana si s-o tranteasca la pamant.

Ulterior, soferita a ocolit cu masina victima cazuta pe jos, trecand foarte aproape de ea si fiind aproape sa o calce. O ambulanta a transportat-o pe victima la spital, iar apoi femeia a mers la institutul medico-legal de unde a obtinut o adeverinta care atesta ca a avut nevoie de 12-14 zile de spitalizare. Politia a deschis o ancheta in urma evenimentului. (I.P.)

Leave a Reply