Un barbat a fost injunghiat cu o foarfeca, in plin centrul Timisoarei. Agresorul, depistat si retinut de politisti locali

Politistii locali aflati in zona centrala a orasului au fost sesizati aseara, in jurul orei 23, ca mai multe persoane au un conflict pe tronsonul ce leaga strazile Mihai Eminescu cu C.D. Loga.


Deplasandu-se la fata locului, au depistat trei persoane, din care una prezenta o plaga injunghiata la nivelul capului. Cei trei, doi barbati si o femeie, sunt din Timisoara si Iasi.

Unul dintre barbati, in varsta de 46 de ani, l-ar fi injunghiat cu un obiect ascutit, pe iubitul femeii, in varsta de 37 de ani.

Barbatul a declarat ca celalalt l-ar fi agresat in zona Piatra Craiului si ca atunci a scos o foarfeca si l-a lovit in cap, dupa care a fugit spre locul in care a si fost retinut de politistii locali.

La fata locului a fost solicitat si un echipaj al Ambulantei pentru acordarea de ingrijiri medicale. Cei in cauza au fost predati pe baza de proces-verbal politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii publice si Registratura)

Leave a Reply