FLAGRANT / Un instructor auto a fost retinut de ofiterii DGA, dupa ce a incasat 500 de euro de la un cursant pentru a-i facilita obtinerea permisului auto

Un instructor auto din Teleorman a fost prins in flagrant de ofiterii DGA in timp ce primea bani de la un cursant, caruia i-ar fi promis ca-i va facilita obtinerea permisului auto.


La data de 19.04.2023, ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, au realizat prinderea in flagrant a unei persoane care are calitatea de instructor auto, imediat dupa ce a primit o suma de bani de la un cursant al unei scoli de soferi, lasandu-l sa creada ca ii poate facilita obtinerea permisului de conducere.

In fapt, in cursul acestei dimineti (19 aprilie n.r.), instructorul auto a primit suma de 500 de euro de la cursantul in cauza, in schimbul traficarii unei presupuse influente asupra politistilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise si inmatriculari Teleorman, astfel incat persoana in cauza sa promoveze proba practica pentru obtinerea permisului de conducere”, se arata intr-un comunicat remis de DGA.

Instructorul auto a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, cercetarile fiind continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta. (V.E.)

Leave a Reply