PSD se pune bine cu TV Europa Nova Timisoara: Sotia administratorului Ciprian Milutinovici, numita director la un hotel de stat din Buzias

In ciuda faptului ca PSD Timis a negat orice legatura cu achizitionarea TV Europa Nova Timisoara de catre Ciprian Milutinovici – fiul fostului secretar general al filialei banatene, Eugen Milutinovici -, se pare ca realitatea este cu totul alta, iar televiziunea locala ii va sustine pe social-democrati la alegerile de anul viitor.


Nici nu se putea altfel, desi pentru a deturna suspiciunile privind apartenenta la marea familie a PSD, imediat dupa cumpararea televiziunii de la fostul detinator al licentei, Stelu Iordache, noul proprietar a dispus ca la talk-show-uri sa fie invitati, cu preponderenta, reprezentanti ai partidelor de dreapta.

Primarul Dominic Fritz a fost chemat sa vorbeasca liber despre proiectele USR, iar Alin Nica si alti liberali de frunte au beneficiat de spatii generoase la stiri si emisiuni, strategie prin care s-a incercat estomparea interesului PSD din spatele acestei tranzactii.

Citeste si: Afacerea prin care TV Europa Nova Timisoara a ajuns in familia fostului secretar general al PSD Timis

Prima dovada irefutabila ca TV Europa Nova Timisoara va servi interesele PSD a venit mai repede decat au prevazut analistii politici: in aceste zile, Alexandra Milutinovici, sotia lui Ciprian Milutinovici, a primit o sinecura de partid, care poate fi considerata o prima „recompensa” pentru sustinerea din campania electorala ce va sa vina.

Mai exact, Alexandra, absolventa de Drept, mama a trei copii, a fost numita director la Hotelul Silvana, din statiunea Buzias, preluand din mers functia pe care a detinut-o Gabriela Craciunescu, sotia fostului sef al Politiei Rutiere Timis, care va iesi la pensie. Potrivit unor surse din Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, cele 13 hoteluri detinute de minister in toata tara au fost impartite intre PSD si PNL.

Social-democratii si-au pus directori la 7 hoteluri, in timp ce liberalii, la 6, iar conditia impusa de ministrul PSD Marius Constantin Budai a fost ca in orasele-statiune unde sunt primari PNL, directorii sa fie din partea PSD, si invers. Asa se face ca la Buzias, oras condus de liberalul Sorin Munteanu, a fost numita director sotia „apoliticului” Ciprian Milutinovici, iar la Moneasa, unde primarul provine de la PSD, la conducerea hotelului Ministerului Muncii a fost numit un liberal. (Mara Ion)

Leave a Reply