Un politist cu o alcoolemie de peste 0,8 mg/l s-a urcat la volanul masinii personale si a provocat un accident de circulatie mortal

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla si care era condusa de un politist aflat in timpul liber si in stare de ebrietate, s-a ciocnit sambata dimineata cu un TIR stationat. Accidentul s-a produs pe DN10, in localitatea Nehoiasu, judetul Buzau.


Conform IPJ Buzau, un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzau catre Brasov, de catre un sofer in varsta de 24 de ani, din Nehoiu, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un autocamion stationat.

In urma impactului deosebit de puternic, un barbat din autotuturism, in varsta de 33 de ani, din Nehoiu, a murit.

Soferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicand o valoare de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul, care este politist, dar care se afla in timpul liber, a fost transportat la o unitate spitaliceasca pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply