Digitalizam Vestul / Curs gratuit de competente digitale, un proiect de sprijinire a angajatilor si angajatorilor din Regiunea Vest in domeniul alfabetizarii digitale si a TIC (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar si S.C. Diacostampet SRL partener in cadrul Proiectului “Digitalizam Vestul”, cofinantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, anunta lansarea cursului gratuit de COMPETENTE DIGITALE (nivel de baza).


Cursul vizeaza dobandirea de competente specifice necesare la locul de munca din sfera sistemelor de operare si a suitelor de aplicatii Office, de gestionare a documentelor electronice si utilizare a Internetului, respectiv:

  • Utilizarea unui sistem de operare;

  • Competente de baza despre hardware;

  • Prelucrarea si gestionarea de documente electronice, schimb de informatii electronice;

  • Competente de baza pentru utilizarea Internetului;

  • Utilizarea retelelor sociale personale sau profesionale;

  • Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii;

  • Securitate cibernetica, introducere in securitatea sistemelor informatice.

Cursul se va derula in perioada mai-iunie 2023 si are o durata de 120 ore: 40 ore teorie desfasurate fizic la Centrul Regional de Afaceri Timisoara si 80 ore practica desfasurate on-line.

Reamintim ca proiectul are ca obiectiv sprijinirea a 32 intreprinderi care activeaza in domeniile cu potential economic competitiv conform SNC si SNCDI din judetele Timis, Arad si Hunedoara prin: Furnizarea de programe de formare a competentelor digitale si de programe de evaluare si certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale; Determinarea necesarului de formare profesionala si organizarea de programe de invatare la locul de munca in domeniul alfabetizarii digitale si TIC.

Inscrierea la curs se face prin completarea Cererii de inscriere care poate fi descarcata accesand link-ul: https://www.cciat.ro/cciat_Curs_Competente_digitale_nivel_basic_.

Dupa completare, cererea se transmite pe e-mail la adresa: cculda@cciat.ro sau esirbu@cciat.ro.

Detalii suplimentare privind inscrierea la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

Informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul:  https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187.

(I.P.)

Leave a Reply