VIDEO Motociclistii din Timisoara, iesire la iarba verde! Clisa fripta & Stuff, in pregatirea deschiderii noului sezon la adrenalina pe doua roti

Comunitatea motociclistilor din Timisoara a profitat de minivacanta de 1 Mai pentru a-si tura motoarele intr-o plimbare la iarba verde. Marea Dezmortire, cum a fost numita de organizatori, a adunat peste 200 de participanti, membri ai cluburilor din oras sau neafiliati, care au strabatut un traseul de aproape de 100 de kilometri pentru a frige clisa pe malul Timisului.


Adunarea motociclistilor a avut loc in parcarea magazinului Jumbo, de pe Calea Aeroportului, de unde s-a plecat in coloana organizata catre localitatea Hitias, pe malul Timisului, unde a fost stabilit locul de socializare.

S-au aprins focuri, iar apoi s-au scos la iveala cutitele si bucatile de clisa aduse de acasa, potrivit programului anuntat pe Facebook de administratorii grupului Ture Scurte de Duminica. Cu ajutorul tepuselor de lemn, slanina a fost prajita la flacari si savurata cu paine si felii de ceapa.

Un adevarat festin campenesc, trait intens si de Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate al primarului Nicolae Robu, care a „calarit” o motocicleta nou-nouta, aflata in perioada de rodaj.

Devenit, in ultima perioada, un adevarat mogul al palincii din Banat, cu a sa distilarie Obrejana, Ionut Nasleu nu a scapat ocazia de a-si promova brandul in randul motociclistilor, care au lasat degustarile in seama insotitorilor.

„Este pentru prima data cand particip la o asemenea actiune, alaturi de comunitatea motociclistilor din Timis. N-as fi crezut ca sunt atat de bine organizati si disciplinati. La plecare, nu am vazut macar o hartie pe jos, totul a fost adunat in saci de gunoi. Cu siguranta, ma voi alatura acestor oameni minunati si la viitoarele escapade pe doua roti”, ne-a transmis Ionut Nasleu.

„A fost o zi buna pentru o plimbare! Ramanesti aproape pentru deschiderea sozonului, in 13 mai”, este mesajul de final al organizatorilor din cadrul comunitatii Moto Timis. (E.T.)

Leave a Reply