Silver Motors deschide primul sau showroom premium, in Iulius Town Timisoara (P)

Silver Motors, parte a grupului ICCO, cu o experienta de peste doua decenii in domeniul auto si o reputatie solida in regiunea de Vest a Romaniei, anunta deschiderea primului showroom premium din Timisoara, in ansamblul mixt Iulius Town. RAM, Dodge, Alfa Romeo, Jeep, Maserati si 500e sunt marcile de automobile expuse care ii vor incanta pe clienti.


Noul showroom Silver Motors se deschide sambata, 6 mai 2023, in lobby-ul cladirii de birouri United Business Center 0 si ofera o experienta unica de cumparare pentru clientii in cautarea unor masini de calitate superioara.

Silver Motors include o paleta completa de servicii auto, incluzand intretinerea autovehiculelor, pieselor si accesoriilor originale, servicii financiare, servicii de asigurare si multe altele.

Clientii vor gasi aici o gama extinsa de masini, de la cele mai prestigioase marci auto din lume, cum sunt: RAM, Dodge, Alfa Romeo, Jeep, Maserati si 500e. Indiferent de preferintele lor, fie ca sunt in cautarea unei masini sport sau a unui SUV elegant, showroom-ul Silver Motors va fi o destinatie perfecta pentru toti pasionatii de automobile.

Clientii vor fi intampinati cu o atitudine deosebita si o experienta de cumparare care sa-i faca sa se simta speciali: ,,Suntem extrem de incantati sa deschidem primul showroom premium marca Silver Motors in Iulius Town, convinsi fiind ca locatia noastra centrala si selectia impresionanta de masini vor atrage clienti din intreaga zona”, a declarat Mihai Coman, director Silver Motors.

Compania si-a inceput activitatea in 2005, importand si distribuind piese si accesorii moto, iar din 2011 a devenit reprezentantul unor marci de prestigiu precum Fiat, Kia, Alfa Romeo, Jeep, Abarth. Din 2021, Silver Motors este Importator Oficial in Romania pentru brandurile Dodge si RAM.

In permanenta in pas cu noile tehnologii si tendinte ale industriei, compania este determinata sa ofere clientilor sai o experienta de cumparare de neuitat si sa continue sa se dezvolte in acest domeniu dinamic.

Despre United Business Center 0

Parte a ansamblului mixed-use Iulius Town Timisoara, United Business Center 0 are o suprafata inchiriabila de peste 30.000 mp, ocupati de birourile a 15 companii din domeniile IT & Outsourcing, automotive si servicii. Peste 4.000 de angajati beneficiaza de optiunile unei cladiri eco-friendly, proiectata, construita si operata in conformitate cu principii internationale de sustenabilitate.

Iulius Town mai include si: cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), un nou concept Cinema City, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii, aproximativ 4.070 de locuri de parcare si 4 cladiri de birouri, cu o suprafata de 80.000 mp. (I.P.)

 

Leave a Reply