CCIAT / Firmele timisene, invitate la China International Import Expo Shanghai 2023 (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti, organizeaza in data de 28 mai 2023, intre orele 11 – 12,30, in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestari expozitionale dedicata importului organizata pe plan mondial: China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023.


Reprezentantii targului prezenti la Timisoara vor oferi informatii despre:

  • Rezultatele obtinute in cadrul celor 5 editii anterioare ale targului

  • Modalitatea de inscriere si participare la CCIE si vor raspunde la toate intrebarile participantilor.

Cea de-a 6-a editie a China International Import Expo va avea loc in perioada 5-10 noiembrie 2023, la Shanghai (R. P. Chineza).

Expozitia este structurata in 6 pavilioane tematice: Food and Agricultural – pavilion principal / Automobile and Automotive / Intelligent Industry, Information and Technology / Consumer goods / Medical Equipment and Health Care / Trade and Services.

Avand in vedere ca R.P. Chineza estimeaza importuri semnificative in urmatorii ani, China International Import Expo reprezinta o oportunitate unica pentru companiile romanesti de a-si promova produsele si de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul carora sa isi extinda activitatea pe piata chineza.

Evenimentul se va desfasura in limba engleza. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare si confirmarea participarii pe mail: office@cciat.ro sau la telefon 0372185 285.

Leave a Reply