VIDEO / Saloane de masaj erotic din Arad si Timisoara, perchezitionate de mascati si procurori DIICOT! Acuzatii de proxenetism si trafic de droguri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, impreuna politisti din cadrul B.C.C.O. Timisoara, efectueaza, in aceasta dimineata, 13 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Arad si Timis, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea a doua grupari infractionale organizate, specializate in comiterea infractiunilor de proxenetism si efectuare fara drept de operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv, care au actionat in zona de vest a Romaniei.


In cauza s-a retinut ca, in perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societati comerciale, au fost constituite doua grupuri infractionale organizate, specializate in comiterea infractiunilor de proxenetism, in variantele inlesnirii practicarii prostitutiei si tragerii de foloase materiale de pe urma practicarii prostitutiei de catre un numar de 11 persoane de sex feminin.

Activitatea a fost desfasurata in cadrul a doua saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substante susceptibile a avea efecte psihoactive, clientilor celor doua stabilimente.

La sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara urmeaza a fi conduse 21 de persoane despre care exista suspiciunea ca sunt implicate in desfasurarea activitatilor infractionale.

Actiunea beneficiaza de sprijinul politistilor din cadrul B.C.C.O. Timisoara, B.C.C.O. Alba, S.C.C.O. Sibiu, S.C.C.O. Hunedoara, B.C.C.O. Cluj si B.C.C.O. Iasi, precum si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timisoara si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de catre Biroul Tehnic si Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T. si Directia de Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie. (I.P.)

Leave a Reply