SRI Timis va face o prezentare de echipamente speciale, la Dumbravita, langa Timisoara, la serbarea de Ziua Copilului

O lume fermecata in care dragoni, sirene, zane, pitici sau alte fapturi magice vor dansa cu noi in Parcul Central! Sa ne regasim sufetul de copil si sa ne veselim, alaturi de cei mici, de dimineata si pana seara: balaceala in spuma, picturi pe fata, baloane si bomboane impartite cu darnicie!


Papusile gigantice isi vor face aparitia in parc la ora 10 si ne vor fermeca timp de 2 ore.

Micilor razboinici si celor interesati de domeniul militar le sunt pregatite, tot intre orele 10 si 12, demonstratii, prezentari de armament si echipamente speciale (SRI, armata, pompieri, jandarmerie, etc).

Scena devine centru de atractie la ora 11 cu spectacolul interactiv „Cufarul magic”, iar de la ora 12 dansam cat ne tin puterile cu Zumba Kids.

Spectacolele artistice revin pe scena de la ora 14,30 cu momente deosebite pregatite de elevi de la Scoala Gimnaziala Dumbravita, Scoala Hobby Art, Scoala Elias Meici, spectacole de dans cu Anne Dance Studio si show Tip Top.

Spuma party, distractie in spuma, sarituri si bataie cu „baloane de sapun”. Video booth 360 – distractie maxima in familie, cu imortalizarea momentului de la ora 17 si pana la ora 20.

De la ora 19 urca pe scena pentru felicitari micii nostri fotbalisti, castigatori ai Cupei Satelor, apoi magia invaluie din nou atmosfera.

Imaginatia fara limite a copiilor sa ne fie exemplu si noua, oamenilor mari, si sa ne bucuram de o zi magica impreuna cu ei!

Va asteptam cu drag! (Primaria Comunei Dumbravita)

Leave a Reply