VIDEO Actiune de protest in fata Prefecturii Timis! Profesorii au cerut salarii mai mari si demisia premierului Nicolae Ciuca

Peste 200 de cadre didactice au participat, astazi, la o actiune de protest in fata Prefecturii Timis, unde si-au strigat nemultumirile. Profesorii cer respectul cuvenit si demisia premierului Nicolae Ciuca, precum si o salarizare corespunzatoare.


Participantii la actiunea de protest din fata Palatului Administrativ Timisoara, care gazduieste Prefectura Timis si Consiliul Judetean Timis, au strigat sloganuri precum ”Demisia Ciuca si Bode”, ”Respect”, ”Salarizare corespunzatoare” sau ”Demnitate”.

De asemenea, au purtat pancarte cu mesaje precum: ”Nu va bateti joc de educatie si de viitorul Romaniei!”, ”Vrem salarii decente”, ”Impozitati profiturile!”, ”Majorati salariile!”, ”Iohannis, Romania Needucata”, ”Nu 6% din PIB Educatiei, ma-Ciuca invatamantului!”.

Protestul profesorilor de la Timisoara a ingreunat si circulatia spre centrul orasului, cadrele didactice ocupand o banda de circulatie, in fata Prefecturii Timis.

Protestul s-a incheiat in jurul orei 14. (E.T.)

Leave a Reply