Vrei sa cumperi un avion care i-a apartinut milionarului Ovidiu Tender? Trebuie sa scoti din buzunar aproape 100.000 de euro

ANAF scoate la vanzare un avion care i-a apartinut companiei Tender SA, a omului de afaceri Ovidiu Tender. Pretul de pornire pentru aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82) este de 374.587 lei, fara TVA, anunta ANAF.


Licitatia va avea loc in data de 20 iunie, la ora 14, la sediul ANAF din Bucuresti, strada Lucretiu Patrascanu nr. 10, corp B, cam. 202, Sector 3.

Ofertele pot fi depuse pana in 19 iunie, la registratura AJFP Ilfov.

Cumparatorul va suporta costurile de manevra, precum si orice alte costuri pentru depozitarea si preluarea bunului, precizeaza ANAF.

Modelele MD-81/82/83 dezvoltate de McDonnell Douglas au fost produse de Boeing dupa anul 1997. Au o lungime de 45 de metri si pot transporta 155 de pasageri.

Compania aeriana Ten Airways a fost fondata de omul de afaceri Ovidiu Tender si a operat din 2010 pana in anul 2015 in sistem charter si wet lease, ceea ce presupune inchirierea aeronavei cu tot cu echipaj si celelalte servicii pentru a opera in numele unei alte companii.

Printre clientii Ten Airways s-au numarat Blue Air, Air Moldova, Aegean Airlines, Royal Maroc, Air Mediterannee sau Blue Panorama, in sistem wet lease, respectiv Perfect Tour si Paralela 45 in sistem charter, conform Agerpres. (I.P.)

 

Leave a Reply