Gala Premiilor UNITER se reintoarce pe scena Teatrului National din Timisoara. VEZI care sunt spectacolele nominalizate

Gala Premiilor UNITER se reintoarce pe scena Teatrului National din Timisoara. Gala Premiilor UNITER, in formula participativa in care este conceputa anul acesta, se deschide publicului, astfel incat spectatorii din Timisoara sa poata participa la spectacolele nominalizate la categoria Cel mai bun spectacol si sa se afle in sala de spectacol alaturi de vedetele teatrului romanesc.


Cele trei spectacole nominalizate sunt OEDIP REGE de Sofocle, regia Declan Donnelan, Teatrul National Craiova (miercuri, 7 iunie, orele 18 si 21, Sala 2); ANTONIN ARTAUD. FAMILIA CENCI, regia Silviu Purcarete, Teatrul National Iasi (joi, 8 iunie, ora 19 si vineri, 9 iunie, ora 16, Fabrica de decoruri) si SEASIDE STORIES de Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Gosu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, regia Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanta (vineri, 9 iunie si sambata, 10 iunie, ora 19, Sala 2).

Corolarul acestei saptamani teatrale are loc luni, 12 iunie, de la ora 20, cand Gala Premiilor UNITER va debuta in Sala Mare a Teatrului National, evenimentul fiind transmis in direct pe TVR Cultural si pe www.uniter.ro. Accesul in sala de spectacol are loc intre orele 19 si 19,45.

Se mai pot achizitiona bilete online, pe www.tntm.ro, sau fizic, de la Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2, orar marti – duminica, orele 11-19, tel. 0256 201 117. (I.P.)

Leave a Reply