Noutati la EXPO Mobila Timisoara, editia a doua 2023! Un producator din Spania prezinta piese de mobilier cu control din telecomanda si aplicatie (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la cea de-a doua editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei, organizata in perioada 08 – 11 iunie 2023, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.


EXPO Mobila Timisoara reuneste un numar de 15 producatori din Arad, Satu-Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, dar si din Republica Moldova, alaturi de importatori recunoscuti din domeniu, interesati  sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

In cadrul celei de-a doua editii a EXPO Mobila Timisoara, in afara diferitelor piese de mobilier prezentate, multe unicate, se pune mult accentul pe multiplele posibilitati de decorare a unui living, pe prezentarea si achizitionarea de paturi si saltele, cu functionalitati mult imbunatatite avand ca obiectiv principal un somn cat mai odihnitor. In plus, vor fi prezentate peste 100 de modele de canapele in tendintele anului 2023.

„Dupa ce ne-am schimbat stilul de viata si am lucrat de acasa sau am avut un program hibrid flexibil, confortul este esential in designul interior si al pieselor de mobilier, in top ramanand acele piese confortabile si elegante, cu accent pe functionalitate”, spune unul dintre expozanti.

Un alt expozant, producator si exportator de mobilier, subliniaza importanta in designul interior al amenajarilor, prezenta mobilierului curbat specific anilor ‘70 in combinatie cu liniile curate, piese mult solicitate de cumparatori.

Grupul producatorilor de canapele, coltare, fotolii si scaune atrage atentia asupra colturilor rotunjite ale canapelelor si fotoliilor, apropiate de formele naturale, creand un sentiment de intimitate. Canapelele sunt disponibile in solutii de colturi mari sau in combinatii modulare, creand un mediu confortabil si sociabil in camera de zi sau in gradina de acasa.

Si nu in ultimul rand, sunt scoase in evidenta culorile folosite la canapele, in trendul anului 2023, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuante de bej si completate de verdele discret, albastru si teracota, multe tonuri naturale, alaturi de cele mai prietenoase texturi. Toate nuantele de caramiziu si portocaliu sunt la mare cautare, iar portocaliul si teracota trec de la tapiteria canapelei la pereti si sunt folosite ca piese de accent.

Mentionam prezenta, pentru a doua oara in acest an, a reprezentantei unei firme producatoare din Spania, unde publicul va putea admira, testa, dar si achizitiona o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, coltare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomanda si aplicatie. Compania a pregatit pentru publicul timisorean o multitudine de surprize, cum ar fi transportul si montajul gratuit pentru produsele achizitionate, reduceri generoase de pana la 35 %, valabile doar pe perioada expozitiei.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18. Intrarea este libera. (I.P.)

Informatii suplimentare la:
Tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo.

 

Leave a Reply